6 предимства на съвременната ПВЦ дограма

Съвременната PVC дограма има куп предимства, за които си заслужава да пишем. Разбира се, няма да ни стигне времето да изброим всички тях, така че ще обърнем внимание на основните шест плюса. Тази статия не цели да прави реклама на определена фирма, а по-скоро да ви бъде полезна, когато слагате нови прозорци в жилището си или на работното място.

  1. Пластмасовите прозорци имат свойството да задържат топлината в помещенията, което води до икономия на електрическа енергия. Те са изключително здрави и не се поддават на рязко променящите се температури. Издръжлива са както на студ, така и на жега, което ги прави едно чудесно решение за собствениците на домове и офиси.

 

  1. Добрите шумоизолационни качества на модерната ПВЦ дограма са известни. Благодарение на този тип прозорци вие ще забравите за съседските скандали и врявата, която влиза от улиците на големия град. Тук голяма роля играе и правилния избор на стъклопакет, който ще подпомогне шумоизолацията.

 

  1. Монтажът на ПВЦ дограмата се извършва сравнително леко. За няколко часа потребителите ще имат нови прозорци, на които да се радват. Друг любопитен факт е, че след ремонта липсват купищата боклук съпътстващите строителните дейности.

 

  1. Дизайнът на пластмасовата дограма е максимално изчистен и естетически издържан. Заради употребата на иновативни технологии и материали се постига дългосрочно запазване на цвета на прозорците, без те да загубят началната си визия и блясък.

 

  1. Почистването на ПВЦ рамките е елементарно. В повечето случаи се използва вода и мека кърпа, но в специализираните магазини ще намерите и препарати, с които да поддържате дограмата, така все едно, че сте я монтирали сега.

 

  1. Фирмите производители на ПВЦ дограма дават дълга гаранция за продуктите си. Добрите компании говорят за 15 и 20 години, през които няма да имате никакъв проблем с профилите. Това е още една причина да изберем пластмасови прозорци.

Сами виждате колко предимства има съвременната ПВЦ дограма. На всичкото отгоре тя е и по-евтина от дървената или алуминиевата, което ни дава шанс да я поставим вкъщи още днес.

lubopitnifakti