Какво е важно да знаем преди лечение с импланти?

Преди да започнете възстановяването на липсващи зъби с лечение чрез импланти, е желателно да се информирате, за да знаете какво ви очаква. Зъбните импланти са заместител на корена при липсващи зъби, като на тях се изгражда специална протеза, която ви осигурява здравина и възможност за постоянно натоварване. А сега нека разгледаме в детайли лечението с импланти.

Защо да изберете лечение със зъбни импланти?

Денталните импланти държат здраво протезите, като по този начин, се изграждат близки до истинските зъби. Обикновено лечението с импланти, се провежда в два етапа. Първият е поставянето на зъбните импланти, а втория са довършителни работи, за да се приеме чуждото тяло от организма. Операцията по поставяне на импланти се извършва от имплантолог.

Понякога имплантите не се приемат веднага от организма и заради това се налага да се премине процеса по остеоинтеграция. В зависимост от вида на имплантите се извършват различни видове интервенции. Имате възможност да изберете и един съвременен вид импланти, наречени базални импланти, при които не е нужно да чакате дълго време за нагаждане според костта.

Лечението със зъбни импланти, ще ви позволи да възвърнете по-добрата си дъвкателна способност и в същото време да получите така желаната усмивка. Операцията се прави под наркоза или местна упойка, за да не усетите никакъв дискомфорт при интеграцията на импланта.

Базални зъбни импланти – модерен начин за зъбно възстановяване

 

Базалната имплантология става все по-известна, защото предлага на пациентите бърз начин да възстановят загубените си зъби. Краткотрайното лечение и сравнително достъпните цени, са двата най-големи плюса на базалните зъбни импланти, за които можете да получите информация в специализираните дентални центрове, както и от множеството статии по темата в интернет. Разбира се, можете да видите и стотици отзиви на доволни потребители от този вид импланти.

Едно е сигурно, и то е, че базалните импланти ще стават все по-известни. Тяхната конструкция и дизайн спомага за гъвкавата им работа, което е добра новина за пациентите. От друга страна при тях не се изисква костозаместване и дълги процедури за интеграция. За най-луксозни се водят швейцарските BOI импланти, които за щастие на мнозина дойдоха и в България. Всичко, което остава, е да откриете добър център по базална имплантология, за да започнете лечението си.

 

lubopitnifakti