Историята на PVC дограмата KMG

Компанията “Алтест” се грижи за производството на модерните PVC профили – KMG. В наши дни това е една от най-известните марки за изработка на дограма в България, като това не е никак случайно. Фирмата се слави с брандовете Prelude и Prestige, които са в центъра на вниманието на все повече български домакинства в наши дни. Но, за да не сме голословни, ще разкажем малко повече за продуктите на голямата компания, за да си направите изводите.

Статистиката сочи, че все повече потребители в България предпочитат ПВЦ дограма KMG, защото тя спомага за по-добрата и надеждна енергийна ефективност, и в същото време намалява външните шумове идващи от улицата и разгневените съседи. Не на последно място, се набляга на факта, че пластмасовите профили са екологосъобразни и подлежат на рециклиране. Това са все важни неща, които трябва да знаете при селекция на дограма.

Алтест е фирма, която започва работа през 1992 година. Производителят на алуминиева и ПВЦ дограма се налага на БГ пазара и печели вниманието на клиентите. И ето, че идва 2005 година, когато компанията стартира изработката на PVC профили, чийто бранд е KMG. Те се стават популярни не само у нас, но и в много точки на света, заради голямата си производителност.

Многокамерните серии Prelude и Prestige са доказателство за съвременните възможности на ПВЦ дограмата. Немалко потребители спестиха солидни сметки за електроенергия, тъй като получиха по-добра изолация с профилите от KMG. Най-хубавото е, че популярността на бранда на Алтест вече стигна огромни нива и се разпространи в наистина големи световни мащаби.

В обобщение

Това е кратката история на PVC дограма KMG, която искахме да достигне до вас. В страната много фирми предлагат този тип пластмасови профили, за да доведат уют и комфорт в домовете ви. Марковата дограма се предлага на достъпна цена, така че можете да си я позволите. Така направиха много българи, така може да постъпите и вие. От вас зависи, дали ще се ориентирате към продуктите на едноименния бранд, или ще потърсите алтернатива.

lubopitnifakti