Базални импланти – усмихвайте се повече

Ако страдате от липса на зъби и това пречи на вашето самочувствие, то най-добрият вариант е да потърсите лечение. Обикновено пациентите смятат, че поставянето на импланти и протези е много скъпо, но това вече не е така благодарение на базалната имплантология, която роди нов и ефективен начин за възстановяване на пълна или частична липса на зъби.

Решението се нарича базални импланти направени от титаниева сплав и издържащи на високи натоварвания. Имплантите се интегрират в кортикалната кост, за да бъдат още по-здрави и надеждни. За щастие този тип лечение не трае повече от пет дни, през които стоматологът ще извади болните зъби и на тяхно място ще постави базалните импланти.

Има една съществена разлика между конвенционалните и базалните импланти. Тя е, че вторите се понасят много по-добре от организма и не нужно постоянно да посещавате стоматологичния кабинет за допълнителни интервенции. Освен това базалните импланти се поставят непосредствено след екстракцията на проблемните зъби, без никакво изчакване.

Базалната имплантология създаде импланти, които издържат на високи натоварвания и заради гъвкавата си конструкция не позволяват на храната да влиза под протезата на пациента. Вие не само ще се усмихвате повече, но и ще се храните спокойно в отсъствие на нервно напрежение.

Ето, че идва ново поколение зъбни импланти, чрез които се постигат истински чудеса за възможно най-кратки срокове. Оперативната процедура по имплантиране е безвредна и не създава дискомфорт на пациентите. Всичко става безболезнено посредством прилагане на специални упойки. За по-малко от пет дни ще имате нова усмивка, на която да се радвате.

Ако сте загубили зъбите си поради една или друга причина, то сега е моментът да ги възстановите. Няма значение дали имате пародонтоза или сте пушач, на вас ще ви бъде помогнато от опитни специалисти, чиято цел е да се почувствате по-добре. Ние си даваме сметка колко неприятна е липсата на зъби и заради това ви предложихме добро решение.

lubopitnifakti